ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

 

   -Το Δ.Σ του Συλλόγου, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, αποφάσισε την πραγματοποίηση διήμερης εκδρομής (10/6 – 12/6) στην Παναγία της ΤΗΝΟΥ.

     Η αναχώρηση θα γίνει από την Πλατεία του χωριού την Παρασκευή 10/6 το βράδυ (η ακριβής ώρα θα σας γνωστοποιηθεί έγκαιρα).

    -Τιμή συμμετοχής 100 ΕΥΡΩ το άτομο (προκαταβολή 50 ΕΥΡΩ). Η διανυκτέρευση (11/6) θα γίνει στο Ξενοδοχείο τριών αστέρων ΑΙΟΛΟΣ σε δίκλινα δωμάτια, 

     με πρωινό.


 
 
  Πορτή 11-11-2015
 

   Ο Σύλλογος μας τοποθέτησε δύο προβολείς LED για την ανάδειξη του εξωτερικού χώρου του Ιερού της Παναγίας και στο ρολόι του

    καμπαναριού έγινε εγκατάσταση φωτισμού από την αρχή


   

 

  Πορτή 3-5-2015

O Σύλλογος μας τοποθέτησε σε διάφορα σημεία του χωριού έξι παγκάκια  δύο τραπεζοπάγκους ένα στην Πλατεία του χωριού και τον άλλο στην στάση του Σχολείου και ένα κιόσκι,τοποθετήθηκε  σε χώρο αριστερά του Δημοτικού Σχολείου.

 

 

Πορτή 9-2-2015

  Γνωρίζουμε στα μέλη, τους συγχωριανούς και τους φίλους του Συλλόγου, ότι την Καθαρά Δευτέρα(23/2) και ώρα 12,00, ο Σύλλογος

  διοργανώνει κούλουμα στο χωριό, με προσφορά λαγάνας, φασολάδας (καζάνι), σαρακοστιανών και κρασιού.

  Η εκδήλωση θα γίνει στα δύο μαγαζιά του χωριού.

  Σας περιμένουμε και καλή σαρακοστή.

 

 

     Πορτή 3-1-2015

Η πρόσφατη θεομηνία δημιούργησε σε πολλά σημεία κατολισθήσεις και στο Χωριό μας.

Έπεσε ο εξωτερικό τοίχος στην Αγία Παρασκευή  έγινε κατολίσθηση επάνω από τη βρύση στο Ιβάνι και στη περιοχή παππούλη κάθισε πάλι ο δρόμος, προς το Μαρτίνι έκλεισε και εκει ο δρόμος και σε άλλα σημεία είχαμε μικρές κατολισθήσεις. Με αποτέλεσμα η Πρόεδρος κα Χριστίνα Τίγκα-Τριανταφύλλου μαζί με το Θωμά Καλλιώρα μέλος το Δ.Σ.Μουζακίου να τρέχουν να αποκαταστήσουν τις ζημιές και κυρίως τη διάνοιξει του δρόμου.

 

Πορτή 6-1-2015

 Πίτα έκοψε  στο καφενείο Κόκκαλη ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Όμιλος Πορτής . Στην κοπή  πίτας από το σύλλογο παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Αχιλλέας Σφήνας η Ταμίας Λίνα Κόκκαλη και τα μέλη του Δ.Σ. Νίκος Τζιαφάς, κ.Γ.Γρηγορίου επίσης η πρόεδρος κα Χριστίνα Τριανταφύλλου και από Δ.Σ.Μουζακίου κ.Θωμάς Καλλιώρας . Το καφενείο γέμισε από συγχωριανούς και Μέλη του Συλλόγου και ο Πρόεδρος ευχήθηκε καλή χρονιά υγεία, ευτυχία σε όλους.  Το φλουρί έπεσε στο Κωνσταντίνο Σφήνα γιό του Πρόεδρου .