Η δραστηριότητες των παιδιών στο Σχολείο από 25.7.2021 έως 25.8.2021 έλαβαν τέλος.

2021-08-25 18:09

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΡΤΗΣ

Όπως κάθε χρόνο το καλοκαίρι έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε κανονικά το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών στο Σχολείο. Από 25.7.2021 μέχρι 25.8.2021.

 

 

"Ραντεβού το επόμενο καλοκαίρι", αναφώνησαν με χαρά τα παιδιά!! Το ραντεβού τους ξαναδίνεται για του χρόνου στο δημοτικό σχολείο του χωριού τους!!!  Όπως και κάθε χρόνο, βάλαμε πιο γερά θεμέλια στις φιλίες που έχουμε δημιουργήσει, στις στιγμές και τις αναμνήσεις που έχουμε φτιάξει, πάντα σκεπτόμενοι το επόμενο καλοκαίρι που θα ξαναβρεθούμε και όλα τα ωραία ,τα ανέμελα και ξέγνοιαστα θα ξαναρχίσουν!!

Φέτος, αναβίωσαν την πορεία των Ολυμπιακών αγώνων, αγωνιστήκαν και ανεβήκαν στο βάθρο όλων των θέσεων!

Πήγανε ταξίδι στο παρελθόν αλλά και στο μέλλον, παίζοντας παραδοσιακά και μοντέρνα παιχνίδια και καθημερινά με τη διάθεσή τους  ανεβασμένη περνούσανε δημιουργικά το χρόνο τους με ευχάριστες δραστηριότητες που τα ίδια τα παιδιά με τη δασκάλα τους, Χριστιάνα Τζιαφά, επέλεγαν!!!Η εκπαίδευση κέρδιζει μέσα από τέτοιους παιδαγωγούς και κερδισμένα είναι τα παιδιά.Ραντεβου του χρόνου με περισσότερες δράσεις.

Να ευχαριστήσουμε την Πρόεδρο του χωριού για την παραχώρηση της αίθουσας του Σχολείου. Επίσης τον Κώστα Σφήνα και την σύζυγό του Κατερίνα Λαμπροπούλου για την συνεισφορά τους με το ποσό των 150 ευρώ προκειμένου να καλυφθεί κατά το ήμισυ η αμοιβή της Δασκάλας που ανέλαβε τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών . Τον Αχιλλέα Μπιζηλιώτη για τα παιχνίδια που μας πρόσφερε. Την οικογένεια Βασιλείου Κων.Ράγκου για την προσφορά επιτραπέζιων παιχνιδιών.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου  Πορτής εύχεται στα παιδιά  καλό φθινόπωρο, καλή σχολική χρονιά!!