Η δραστηριότητες των παιδιών στο Σχολείο από 25.7.2022 έως 25.8.2022 έλαβαν τέλος.

2022-08-25 12:00

Είναι γνωστό ότι ολα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν… για να ξεκινήσουν ακόμα ωραιότερα!  Γι αυτό και εμείς κάθε χρόνο στις 25 Ιουλίου, δίνουμε ραντεβού για ένα μήνα με τους μικρούς μας φίλους. Επειδή είναι γνωστό μετα από 4 χρόνια πόσο ωραία περνάμε, κάθε χρόνο αυτοί που εμφανίζονται στο σημείο συνάντησης, στο Δημοτικό σχολείο Πορτής, είναι όλο και περισσότεροι και τα «ωραιότερα» ακόμα πιο ωραία! Έτσι και εμείς καταλήγουμε κάθε φορά να σας ευχαριστούμε και θερμότερα για την εμπιστοσύνη σας και να σας περιμένουμε με ακόμα μεγαλύτερη ανυπομονησία, το επόμενο καλοκαίρι.

Ευχαριστούμε πολύ την Χαρά Λαχανά, που φέτος ήταν υπεύθυνη για την δημιουργική απασχόλησει των παιδιών.  Η εκπαίδευση κέρδιζει μέσα από τέτοιους παιδαγωγούς και κερδισμένα είναι τα παιδιά!

 Το μήνυμα της:

 Μικροί μου Πορτιώτες , Άλλο ένα καλοκαίρι τελείωσε και οι στιγμές μας ήταν μοναδικές . Οι εκδρομές μας σε ομορφα μέρη του χωριού μας ,οι περίπατοι , η επίσκεψη στο μουσείο , τα ομαδικά παιχνίδια μας , οι παραδοσιακοί αλλά και οι μοντέρνοι χοροί, οι αγώνες τρεξίματος, τα επιτραπέζια παιχνίδια και οι βραδιές σινεμά μας ,όπου λάβατε μέρος και ήσασταν ταξιθέτες ,έκδοση εισιτηρίων και άλλα πολλά, διαμορφώνουν μία εποικοδομητική και διασκεδαστική καλοκαιρινή απασχόληση των παιδιών, ελπίζω να σας μείνουν αξέχαστα. 

Να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Μουζακίου κύριο Φάνη Στάθη και την Πρόεδρο του χωριού, για την παραχώρηση της αίθουσας του Σχολείου. Επίσης τον Κώστα Σφήνα και την σύζυγό του Κατερίνα Λαμπροπούλου, για την συνεισφορά τους με το ποσό των 150 ευρώ προκειμένου να καλυφθεί κατά το ήμισυ, η αμοιβή της δασκάλας που ανέλαβε τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών .

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου  Πορτής, εύχεται στα παιδιά  καλό φθινόπωρο, καλή σχολική χρονιά!!